Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhaoyatong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certifications
Van goede kwaliteit ESD Veiligheidsschoenen voor verkoop
Van goede kwaliteit ESD Veiligheidsschoenen voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.
Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhaoyatong, Ltd. steekproef kamer Het binnenland van de fabriek tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : HOYATO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%

Wij voorzien onze klanten van terugkeer of ruilen de naverkoopdiensten overeenkomstig 《de wet van de Productkwaliteit van de Volksrepubliek China》, Wet 《van de Volksrepubliek China op de Bescherming van de Rechten Van de consument en Belangen》 en andere verwante wetten of verordeningen als om het even wat verkeerd met goederenkwaliteit.

1. Zorgt Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhoyato, Ltd de integriteit van buitenverpakking ervoor. om uw belangen veilig te stellen, te controleren gelieve de goederen ter plekke wanneer u het pakket ontvangt, heeft om het even welke die schade tijdens de levering wordt gemaakt, u het recht de koerier te verzoeken om het opnieuw versturen terug te brengen en te schikken.

2. Beloofde Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhoyato, Ltd om terugkeer of uitwisselingsvereisten met tijdslimieten (binnen 3 dagen waarop de klant het pakket ondertekent) goed te keuren. U moet onze klantenservice of leverancier informeren telefonisch en de tekorten terugsturen binnen 3 dagen, zal de leverancier volgens uw vereisten schikken.

3. De digitale producten moeten (Pls-controle de zeer zorgvuldige vooruitzichten omdat om het even welke vooruitzichtenschade op het product u na signment vond, zullen wij terugkeer of geen uitwisseling goedkeuren) ter plekke worden gecontroleerd. Sinds de datum van verkoop, kunnen de gebruikers genieten van gekwalificeerd herstellend de dienst binnen garantieperiode met ontvangstbewijs of rekening die wij hebben aangeboden, kunt u naar het benoemde onderhoudscentrum gaan en uw goederen kostenloos bevestigen. Om het even welk kwaliteitsprobleem, u moet het inspectierapport vóór u krijgen die om het terugkeren vragen of hetzelfde merk en hetzelfde typeproduct ruilen.

Contactgegevens
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wu jianbo

Tel.: 86-755-2791-6362

Fax: 86-0755-2965-6160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)