Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhaoyatong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

Certifications
China Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. certificaten
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.
Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhaoyatong, Ltd. steekproef kamer Het binnenland van de fabriek tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : HOYATO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%
Opgezet in Augustus, 2004, is Beschermend de Leveringsco. van Shenzhen Hoyato, Ltd de professionele vervaardigen-typeonderneming die zich in de zaken van ESD voor consumptie geschikte materialen zoals ESD schoenen, veiligheidsschoen, ESD kleding, ESD instrumenten en stofvrije ruimtelevering specialiseerde.
Hoyato heeft zich van een handelsmaatschappij aan een geïntegreerde antistatische passende regelingshandelaar met drie productiebasissen die in Shenzhen, Jinjing en Suzhou, twee centra in Tangxia, Dongguan-Stad en de stad van Tchang-cha verwerken, Hunan ontwikkeld. Hoyato heeft opmerkelijke vooruitgang vertrouwt op het gevorderde beheersidee en het wetenschappelijke en technische personeel en het gehele merkteam in het onderzoek en de ontwikkeling en verkoop van beschermende levering tijdens het ontwikkelingsproces verkregen. Ons bedrijf is altijd overeenkomstig de prima bedrijfsfilosofie „Kwaliteit, op integriteit-gebaseerde, pragmatische innovatie eerst geweest, die voor voortreffelijkheid“ streeft, zijn wij bereid samen met vrienden van alle gangen van het leven in binnen- en buitenland werken allebei om het doel van „win-win samenwerking“ te bereiken! Wij voorzien onze klanten van terugkeer of ruilen de naverkoopdiensten overeenkomstig < Product="" quality="" law="" of="" the="" people="">, < Law="" of="" the="" People=""> en andere verwante wetten of verordeningen als om het even wat verkeerd met goederenkwaliteit.
1. Zorgt Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhoyato, Ltd de integriteit van buitenverpakking ervoor. om uw belangen veilig te stellen, te controleren gelieve de goederen ter plekke wanneer u het pakket ontvangt, heeft om het even welke die schade tijdens de levering wordt gemaakt, u het recht de koerier te verzoeken om het opnieuw versturen terug te brengen en te schikken.

2. Beloofde Beschermend de Leveringsco. van Shenzhenhoyato, Ltd om terugkeer of uitwisselingsvereisten met tijdslimieten (binnen 3 dagen waarop de klant het pakket ondertekent) goed te keuren. U moet onze klantenservice of leverancier informeren telefonisch en de tekorten terugsturen binnen 3 dagen, zal de leverancier volgens uw vereisten schikken.

3. De digitale producten moeten (Pls-controle de zeer zorgvuldige oppervlakte omdat om het even welke oppervlakteschade op het product u na signment vond, zullen wij terugkeer of geen uitwisseling goedkeuren) ter plekke worden gecontroleerd. Sinds de datum van verkoop, kunnen de gebruikers genieten van gekwalificeerd herstellend de dienst binnen garantieperiode met ontvangstbewijs of rekening die wij hebben aangeboden, kunt u naar het benoemde onderhoudscentrum gaan en uw goederen kostenloos bevestigen. Om het even welk kwaliteitsprobleem, u moet het inspectierapport vóór u krijgen die om het terugkeren vragen of hetzelfde merk en hetzelfde typeproduct ruilen. 4. Om het even welke eis behoort tot onderstaande omstandigheden, Beschermend de Leveringsco. van Shenzhen Hoyato, zal Ltd de rechten hebben het terugkeren van of het ruilen van vereisten van de cliënt te weigeren:
(1). Geleverde de goederen hebben geen kwaliteitsprobleem.
(2). Het het de goederennaam/type en serienummer passen niet de goederen in soort aan, past de goederenhoeveelheid geen hoeveelheid aan delievered.
(3). Beschadigde apperance, tekort aan goederen, vuil, schade, of andere kunstmatige problemen, zoals: daling, botsing, die in de vloeistof de sijpelt, zelf-handhaaft of ongepaste verrichting.
(4).Expiration van de periode voor terugkeer of ruil de goederen (binnen 3 dagen waarop de klant het pakket ondertekent).
(5).Customer verloor het ontvangstbewijs, heeft onvolledig ontvangstbewijs, of verandert de rekening zonder autorisatie.
(6).Customer geef opdracht tot de goederen zonder de goederenbeschrijving te lezen zorgvuldig, herhalen orde de goederen door fout, of andere die fouten door de cliënt worden gemaakt, kunnen niet de goederen terugkeren.
(7).Goods zonder om het even welk van onderstaande punten: de buitenverpakking, gehechtheid, rekening, ect., goederen kan niet zijn teruggekeerd.
(8). De originele serie GEEN markering, werd lazer anti-counterfeit etiketten en verbinding veranderd, vervangen of werd werd gemist.
(9). De klant vereist om in verschillende producten te veranderen.
(10). De goederen geleverd door Shenzhen Hoyato Beschermende Levering geen Co., Ltd.
 
Contactgegevens
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wu jianbo

Tel.: 18588980583

Fax: 86-0755-2965-6160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)